Χαιρετισμός Προέδρου Σχολικής Εφορείας

Με ιδιαίτερη χαρά απευθύνω χαιρετισμό και καλωσορίζω τους Δημότες του Στροβόλου στην Ιστοσελίδα της Σχολικής Εφορείας Στροβόλου.

Το όραμα μας ως Σχολική Εφορεία Στροβόλου είναι και παραμένει διαχρονικά η σθεναρή υποστήριξη των 44 εκπαιδευτηρίων 9 Μέσης, 19 Δημοτικής και 16 Προδημοτικής Εκπαίδευσης τα οποία βρίσκονται κάτω από τη διαχείριση της. 

Μέσα από την βοήθεια και ενίσχυση των σχολείων προσδοκούμε σε μια παιδεία που στοχεύει στην προσφορά ποιοτικής εκπαίδευσης η οποία να διαπλάθει τους νέους και νέες σε υγιείς και ολοκληρωμένες προσωπικότητες ικανούς να αντεπεξέρχονται στις σύγχρονες ανάγκες της κοινωνίας με την ιστορική μας παράδοση σε μια ημικατεχόμενη πατρίδα.

Η προσφορά της Σχολικής Εφορείας Στροβόλου στα εκπαιδευτήρια ενός από τους μεγαλύτερους και ραγδαία αναπτυσσόμενους Δήμους του τόπου είναι μακρόχρονη, πολυσχιδής και ιδιαίτερα σημαντική. Από την πρώτη στιγμή της δημιουργίας της, τον Ιούλιο 1969 έθεσε ως προτεραιότητα την πρόοδο και τη συνεχή ανάπτυξη των Σχολείων μας και των μαθητών τους.

Η ιστοσελίδα μας περιλαμβάνει μεταξύ άλλων μια σύντομη ιστορική αναφορά στα εκπαιδευτήρια του Στροβόλου, Λύκεια Γυμνάσια, Δημοτικά και Νηπιαγωγεία και φιλοδοξεί να αποτελέσει βήμα παρουσίασης του έργου που επιτελείται στη Σχολική Εφορεία και στα σχολεία από τους εκπαιδευτικούς και παράλληλα να παρέχει πληροφοριακό υλικό για τους διάφορους τομείς δράσης της, ανακοινώσεις, θέσεις εργασίας προσφορές για την εκτέλεση έργων στα Σχολεία κ.α.

Ευελπιστώ ότι η δυνατότητα που προσφέρει στο σημερινό περιηγητή ή ερευνητή η τεχνολογική εξέλιξη και πρόοδος στα θέματα του διαδικτύου προκειμένου να πετύχει αναλογικά ο καθένας στο στόχο του, θα εκτιμηθεί δεόντως και από τους επισκέπτες μας, οι οποίοι θα γνωρίσουν μέσα από την διαδικτυακή αυτή πύλη την έργω και λόγω παρουσία της Σχολικής Εφορείας στα εκπαιδευτικά δρώμενα του τόπου.

Ευχαριστούμε θερμά την Cyta για την κάλυψη της δαπάνης της Ιστοσελίδας και την θυγατρική εταιρεία Cytacom Solutions για την ανάπτυξη της Ιστοσελίδας.

Καλώς ήλθατε λοιπόν στην Ιστοσελίδα μας.

 

Ανδρέας Αθανασιάδης
Πρόεδρος Σχολικής Εφορείας Στροβόλου
Ιούλιος 2018